Deutsch Home

Home

 

GlobalG.A.P.

 

 A "Jó Mezőgazdasági Gyakorlat".

 

A nagy kereskedőláncok gyakran elvárják a mezőgazdaságból érkező beszállítóiktól, hogy GlobalG.A.P. tanúsítvánnyal rendelkezzenek.

 

A GlobalG.A.P. (korábban EurepGAP) az Európai Kiskereskedői Termék Munkacsoport tagjainak kiskereskedelmi kezdeményezéseként indult 1997-ben. Célja a Helyes Mezőgazdasági Gyakorlat (Good Agricultural Practice, G.A.P.) nemzetközi tanúsításához szükséges mezőgazdasági szabványok és eljárások kidolgozása volt, hogy ezáltal ismét megerősítsék a vásárlók biztonságos élelmiszerek iránti bizalmát.

 

A szabvány a mezőgazdasági termelők és kiskereskedők közötti partnerségből jött létre széles körben elfogadott tanúsítási szabványok és a helyes mezőgazdasági gyakorlat (G.A.P.) eljárásainak megalkotására. Hatálya jelenleg kiterjed a friss zöldség- és gyümölcsfélékre, a szaporítóanyagokra, az integrált gazdaság (szarvasmarha, tejtermékek, sertés, baromfi, vegyes kultúrák és gabonafélék) minőségbiztosítására, a virágokra és dísznövényekre, a teára, a kávéra és az akvakultúrára.

 

Osztrák testvércégünkkel (AgroVet GmbH) együttműködésben GlobalG.A.P. minősítést is végzünk partnereink részére.

A részletekért és ajánlatunkért kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken.

Cégünk elkötelezett a fenntartható környezetgazdálkodás mellett.

Easy-Cert tanúsítvány kereső         

 

Hungária Öko Garancia Kft. | 2000-2017 © Minden jog fenntartva

Marketing:

 öko, ökologiai gazdálkodás, bio gazdálkodás, biokontroll, tanúsítás, GlobalGAP