Deutsch Home

Home

 

Duna Szója - Donau Soja

 

   2013-ban hét ország agrárvezetőinek képviseletében Magyarország aláírta a Duna menti szójanyilatkozatot. A nemzetközi együttműködés a Duna-térségi országok GMO-mentes szójatermesztését tűzte a zászlajára, amellyel a garantált minőségű fehérjenövények termesztése mellett csökkenhet a társult országok importfüggősége is.

 

   A Duna Szója Szövetség a termékpálya összes szereplőjének szintjét integrálva teremt piacot a szójának, vagyis a szövetség egy teljes termékpályát felölelő GMO-mentességet támogató és egyben azt igazoló tanúsított rendszer. A program lényege, hogy a Duna menti országok területén nemzetközileg elfogadott szabvány alapján: GMO-mentes szója vetőmagból szigorú nyomon követés és ellenőrzés mellett termesztenek a rendszerbe bevont termelők szójababot, mely szójabab a feldolgozást követően magasabb áron, takarmányként, magas minőségű termékként, mint pl. tojás, hús jelenik meg a piacon.

 

   Cégünk a vetőmagoktól kezdve a termesztési folyamaton, betakarításon, szállításon, raktározáson, feldolgozáson át a piaci értékesítési csatornákig kiterjedően a rendszer független tanúsítását kínálja.

A részletekért és ajánlatunkért kérjük keresse szakembereinket az elérhetőségünk valamelyikén.

 

A Duna Szója tanúsítvánnyal kapcsolatos információk:

(hamarosan)

  • növénytermesztők részére

  • szóját felhasználók részére

Cégünk elkötelezett a fenntartható környezetgazdálkodás mellett.

Easy-Cert tanúsítvány kereső         

 

Hungária Öko Garancia Kft. | 2000-2017 © Minden jog fenntartva

Marketing:

 öko, ökologiai gazdálkodás, bio gazdálkodás, biokontroll, tanúsítás, Duna Szója, Donau Soja